onroad 48 óra 2016 fekete

48 órás motoros teljesítménytúra
2016. május 27-29.

6.990 Ft

Clear selection
Cikkszám: 48h2016. Kategóriák: , , , . Címke: .

Termékleírás

A vezetők automatikusan kapnak egy emlékpólót, ezt már itt, a rendelés kezdetekor kiválaszthatják. További pólók rendelése – akár az utasnak is – a rendelés további részében lesz lehetséges!

Az Onroad 48 órás rövid bemutatása

Az Onroad 48 órás motoros teljesítménytúra 2009-ben egy hirtelen ötlettől vezérelve indult. A cél az volt, hogy a klasszikus 24 órások kihívásait élhessék át az éjszakai motorozás veszélyeitől ódzkodók is. Az alapelv: egy adott tematika szerinti szép és érdekes helyeket oly módon járjunk végig motorral, hogy közben a környezetről a lehető legtöbbet tudjuk meg, élvezzük a tájat és a látnivalókat, de mindezt a lehető legbiztonságosabban tegyük. Éppen ezért az útvonal úgy van összeállítva, hogy azt péntek déltől vasárnap délig a közlekedési szabályok betartása mellett, két rövid éjszakai pihenő beiktatásával (értsd: néhány óra alvás egyénileg szervezett helyen) végig lehessen járni. Sőt, az itinertől tetszés szerint el is lehet térni – például az útminőség okán -, csupán az adott kulcspontok felkeresése “követelmény”. 2009-ben Magyarország határait motorozta körbe a mezőny, majd voltak a magyar váraknál, a nemzeti parkjainkban, végigjárták hegyeinket, tavainkat és megyeszékhelyeinket is. A túra 2015-ben kilépett az országból, és a felvidéki magyar várakat járta végig. Idén pedig ismét egy új tematika következik, ezúttal a gasztronómiáé lesz a főszerep: hazánk legjobb fagylaltozóit járjuk – és teszteljük – végig!

Természetesen a fagylaltozók a teljesség igénye nélkül úgy lesznek kiválogatva, hogy egy élvezetes motoros útvonal kösse össze őket és szabályosan közlekedve legalább két óra válassza el őket egymástól. A rajtnál (amelynek helyszíne csak az útvonalbejárás után, tehát a rendezvény előtt néhány héttel lesz végleges) mindenki kap egy értékelőlapot is, így a túra végén kihirdethetjük a mezőny kedvenc fagyizóját is. A túra a korábbi évekhez képest valószínűleg rövidebb távot is fog bejárni, hiszen 2016-ban a megállásokra kicsit több időt fogunk szánni, mint a korábbi években.

Az Onroad 48 órás motoros teljesítménytúra időpontja: 2016. május 27-29.

További információk

pólóméret

S, M, L, XL, XXL